Slideshow

Thursday, February 3, 2011

lepak @ TRW cafe @ KTC


cehhh..
harini dngn bangganye ak pergi la lepak kt the red warrior cafe kt kota bharu.haha
kedai tu sbnrnya bersempenakn khas pasukan bola sepak kelantan iaitu the red warrior yg semakin melonjak naek.. GOMO KELATE GOMO !!
kedai dia memang exclusive dan menarik. semuanya bertemakan bola dan pasukan the red warrior..
kalau korang biasa ngn kota bharu, korang mmg mudah je nk cari kedai tu coz dia berhampiran stadium sultan muhammad ke-IV je.. dari jaoh ponn dah bleh nampak kedai ni yang menyerlah dengan warne MERAH trw.

bagi pilihan makanan, memang terdapat bnyak pilihan makanan tak kira lah dari kelantan delight hingga ke western food..semua mknn dia pon terselit fasal2 bola..memang maknn bola lah...haha
contoh yg eastern ialah nasi lemak ayam tanah merah manakala yang western nye ialah chicken chop khairul fahmi (nama keeper gol kelantan)...haha nama pemain kt belakang tu yang penting..

tapi satu perkara je yg ak x suka tntang kedai  ni, HARGA nya.. agak terlampau cikit..hehe
mmg  la cafe nmpak mcm 5 star.. tp klu si pokai mcm ak ni pergi memang lah xkenyang makan kt ctu..hahaaa
segelas milo ais pon berharga 3henggit mnkala kalau ais tambah 50sen la jadi rm3.50...
tu baru mnuman biasa, kalau juice plak berharga 6henggit lebih.. hehe
so nk g makan kt ctu bawak la pitis(duit) banyak2 oke.. :)




  gambar yang sempat diambil !

2 comments:

  1. hehe..baru tahu jah aku pasal adanye kedai nie..
    tapi meme taraf hotel kot harga!

    ReplyDelete
  2. ala2 kopitiam sajew....eeeeeeee porahhhhhh tu pom nk famous ka...hahhahahahaahhaha

    ReplyDelete