Slideshow

Thursday, February 10, 2011

asigment quiz test !

fuhhh. abis holiday ni bertambun asgmnt n quiz ak dpt. haha (ade yg sblm holiday ag)
dah la bleh dikatakan mulanya minggu baru ni tiap2 minggu ak akan ade test..huuhh
letih skang coz xleh tidoo dah..haha karut
neway, benda2 kecik n alah mcm ni lah kite kena score coz ia mempengaruh markah akhir tau..
carry mark ni sboleh boleh nya score manyak2..baru dpt tinggi tyme final..hehe
bagi markah final tu, dia akan ambil 10% quiz 10%asgmnt&lab report, 30% test dan akhirnya barula 50% final exam. tengok. sume markah2 lekeh ni penting kan.. so score la..


ni  soalan yg senang je. hihi

pesanan : satu je yg xleh ade kalau kita nk berjaya iaitu malas.
sesekali jngan rasa malas tau. otherwise we will distract from our goal..(cehh speaking plak)
ak pon skang da ade rase malas. ya Allah, minta dijaohkan. tolonglah hamba mu ini.
malas ni mmg la racun. jaohkan ye teman2.

dah2, nk g wat asigmnt ni.. baibai <3

4 comments:

  1. aish.semo calculus jah..hehe
    good luck!

    ReplyDelete
  2. hayaaa.. yo ler din.
    insyaAllah. mu pon.hhe

    ReplyDelete
  3. rajin dik kema kt weshhhh update dlm blog siap....ehemmmmm buat xsupo bikin....btol ka????

    ReplyDelete
  4. xbaik din kenak ko adik mu...

    ReplyDelete