Slideshow

Thursday, January 20, 2011

lama den tak post !

HAHAHA! nk gelak jap..
lame da ak x post ape2..al maklum lah jadi budak U kan skang..
u ngn matrik laen..busy u lagi okey..haha


so actlly, ak pon xtahu sbnrnya ape yg ak sibukkan..hhu
yang pasti ak rase hidup ak skang full je. x kire lah dengan ape pon.
everyday kelas dari kul 8am smpai kul 12pm then kul 2pm smpai kul 5pm x termasuk hari kamis,jumaat yg kelas 4,5 jam je sehari.

ok sbnrny post ni ak nk cerita tntg hosemate2 ak.
kiteorg agak gile2 dan ak rase rumah kitrorg lah paling happening kt kolej ni..haha
sumpah! xtipu..tiap2 malam bagai nk pecah rumah..
mcm budak2 plak padahal dah duk u. haishh..
penghuni2 rumah terdiri drpd aku(kema) and......

nama : anis (lelaki bkn perempuan ye)
kos : dip in foodtech
asal : melaka

nama : husin kacak
kos : dip in sc
asal : johor

nama : shahril panjang
kos : dip in plantation mngement
asal : shah alam

nama : hairi
kos : dip in sc
asal : melaka

nama : din
kos : dip in sc
asal : kelate

nama : syahmi
kos : dip in sc
asal : penang

ni lah geng2 sp2 tingkat 4 rumah 7 yang gempak ! haha





No comments:

Post a Comment